Differentiaaliyhtälö

Tämä on välipäivitys ilman suurempaa “pihviä”. Olen nauttinut RC-autoilusta muutamia kertoja rälläämällä takaveto-Slashilla. Uuden radion säätöjä olen myös haeskellut. Joka tapauksessa mahtavaa että arvot näkee selkeällä näytöllä – TQi:ssa kun ne olivat arvausten varassa tai sitten kännykkäapplikaatiosssa. Tänään tein kotikutoisen … Continue reading “Differentiaaliyhtälö”

Lähtenyt kuin Taunus makuulta

Kesästä lähtien musiikkiharrastus on vienyt liikenevän vapaa-ajan 100-prosenttisesti. Jotenkin tämä RC-nysväys ei ole ollut mielessäkään. Koitan nyt tähän dokumentoida mielestäni hyvin onnistuneen linttaprojektin elokuulta. Noiden vanhojen jenkkiläisten pick-uppien viehätys ei ole mihinkään kadonnut. Stampedeen tekemäni kori jonka esikuvana on 1966 … Continue reading “Lähtenyt kuin Taunus makuulta”

– Would you love a monster truck

Huomio, nähtävästi tuollainen usean kuvan galleria näyttää kuvat todella pienenä. Täytyy karttaa ko. ominaisuutta jatkossa. Siirtelin nyt kiinnostavimmat kuvat erikseen isokokoisiksi Taas ovat oikeat työt, kotihommat (yli 10 mottia saunaklapeja tehtiin alusta lähtien, ruohoa on leikattu jne.) ja harrastushommat musiikin … Continue reading “– Would you love a monster truck”

Mitä rumempi reppu, sitä paremmat eväät

Minulla oli pääsiäisen tienoilla kuulon kanssa tilapäinen ongelma, joka tehokkaasti torpedoi miksaushommat joita sille pitkälle viikonlopulle oli ajateltu. No, sain sitten aika paljon aikaan RC-rintamalla. Nyt tein kaksi koria vihdoin valmiiksi asti. Joskus 2019 ostin Pro-Linen Ford F-100 1966-mallin lava-autoa … Continue reading “Mitä rumempi reppu, sitä paremmat eväät”

Joust joust, hoki ala-asteen opettaja

Sitä en tiedä mitä hän sillä tarkoitti, mutta tässä kirjoituksessa on jousitusasiaakin. Tässä on ehtinyt aina välillä puuhastella kaikenlaista RC-autoilun maailmassa. Ensinnäkin hiljattain menin eräänä sunnnuntaina Hakkilaan pitämään oikein ratapäivän. Olin paikalla yhdentoista korvilla ja lähdin kotiin joskus ennen neljää, … Continue reading “Joust joust, hoki ala-asteen opettaja”

Tosimotoristi ajaa myös talvella

-näin sanottiin tanskalaisessa 70-luvun moottoripyöräoppaassa. Kun nyt tässä sai itsestään irti hankkia vähän RC-laatuaikaa viikonloppuna, niin päätin saman tien suorittaa pienet ajelut tämän työpäivän jälkeen. Facebookissa oli puhetta nelivetokaluston mahdollisista ylikuumenemisongelmista talvellakin, kun on tekniikkaa lumelta suojaava kangaspussi ja 3S-akku … Continue reading “Tosimotoristi ajaa myös talvella”