Tosimotoristi ajaa myös talvella

-näin sanottiin tanskalaisessa 70-luvun moottoripyöräoppaassa. Kun nyt tässä sai itsestään irti hankkia vähän RC-laatuaikaa viikonloppuna, niin päätin saman tien suorittaa pienet ajelut tämän työpäivän jälkeen. Facebookissa oli puhetta nelivetokaluston mahdollisista ylikuumenemisongelmista talvellakin, kun on tekniikkaa lumelta suojaava kangaspussi ja 3S-akku … Continue reading “Tosimotoristi ajaa myös talvella”

Vanhat kamat kiertoon ja uutta tilalle

Työhommissa on ollut älyttömän tiukkaa ja ihan tässä uudenvuodenaattona piti suorittaa suuri tarkkuudeltaan vaativa tuotantourakka. Tämän jälkeen meillä kävi mukava kyllä vieraita ja tämän jälkeen tajusin, että nythän on hyvä aika hipsiä kellariin RC-harrastuksen pariin. Ensin ajattelin että pistetään nyt … Continue reading “Vanhat kamat kiertoon ja uutta tilalle”

Vesille venosen mieli

Lemmikkieläinten aihettaman harrastusajan puutteen takia RC-hommat eivät ole vieläkään oikein edistyneet. Lähinnä ajattelin, että kotipihalla voisi ajella monsterilla silloin kun on vähän sopivaa pakkaslunta. Tämä johti siihen että joulunpyhinä kaivoin laatikosta laparenkaat ja rupesin sovittelemaan niitä Stampedeen. Takavetoauton kanssa en … Continue reading “Vesille venosen mieli”

Paljon on virrannut vettä Mätäojassa…

..sen jälkeen kun viimeksi pääsin tänne kirjoittamaan. Taloon tulleet koiran- ja kissanpentu ovat vieneet harrastusmahdollisuudet lähes nollaan. Toivottavasti tämä ei ole pysyvä asia. Pari kertaa on voinut käydä Helsingissä iltaa viettämässä kotiintuloajan ollessa klo 22, kun pitää hoitaa koiravauvaa yöllä. … Continue reading “Paljon on virrannut vettä Mätäojassa…”

Ratapäivään valmistautuminen

Näin vaivaa huomista varten jo nyt illasta, ettei sitten aamulla tarvitse kuin juoda kohtuuttomasti kahvia ja lähteä liikkeelle hyvissä ajoin. Aloitin toimenpiteet auton viimeistelypuhdistuksella. Kaikki mahdolliset hiekat pois joka paikasta, WD-40:stä muoviosille ja paineilmaa perään, kuraisten paikkojen putsaus. Kuraa ei … Continue reading “Ratapäivään valmistautuminen”